Inca un proiect grandios in Dubai

Centrul financiar al Dubaiului va arata diferit, peste cinci ani. În apropiere de Centrul Financiar si Business Bay, în locul hotelului Metropolitan, Al Habtoor Group va construi un nou complex alcatuit din trei hoteluri de la 5 stele în sus, care va fi operat de lantul hotelier international Starwood Hotels & Resorts.

Compania din Dubai Al Habtoor Group, cea care a construit faimosul hotel de lux Burj Al Arab, si Starwood Hotels & Resorts Worldwide au semnat astazi acordul de operare a celor trei hoteluri care vor fi gata în anul 2017.

În prezent, Starwood opereaza 15 hoteluri în Dubai, cea mai mare aglomerare într-un singur oras, cu exceptia New York-ului, dupa cum au spus reprezentantii companiei astazi, la o conferinta de presa.

Peste 1.600 de camere de hotel

Potrivit lui Mohammed Al Habtoor, CEO și vicepreședinte al Al Habtoor Group, investitia companiei în noul complex se va ridica la 1,4 miliarde de dolari. Cele trei hoteluri vor avea brandurile St. Regis (primul în Dubai), W Hotel si Westin. În total, la finalizarea sa, complexul va numara 1.675 de camere.

Astfel, dupa finalizarea constructiei complexului hotelier, acesta va dispune de cel mai mare numar de camere din Dubai. În prezent, pe primul loc se afla hotelul Atlantis, din Palm Jumeirah.

Brandul de lux St. Regis Dubai va avea 241 de camere, dintre care 49 apartamente. W Dubai va avea 384 de camere, dintre care 88 apartamente, 4 apartamente WOW si unul Extreme WOW, considerat de tip prezidential. The Westin Dubai va cuprinde 1.050 de camere, la care se vor adauga alte 129 de apartamente.

Sursa: www.capital.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s