Terminal nou pe aeroportul din Viena

In 5 iunie 2012 aeroportul din Viena inaugureaza noul terminal 3, denumit si “Check-in 3″ (de la ghiseele de check-in 300-399).  Intins pe o suprafata de peste 150.000 mp si pe trei nivele, noul terminal va deservi cu dedicatie zborurile Austrian Airlines si ale partenerilor sai din Star Alliance. Pentru pasagerii care vin din spatiul Schengen si continua tot aici nu va mai fi nevoie nici macar de schimbarea etajului (asemeni MUC), aeroportul dorind sa mentina timpul de conexiune minima la 25 de minute.

Cu toate ca zborurile spre SUA (care necesita control suplimentar) vor opera tot in vechea arie D, noul terminal va usura si contribui din plin la cresterea traficului de conexiune pe aeroportul austriac, dar mai ales la confortul pasagerilor care vor avea in plus la dispozitie un spatiu de peste 19.000 mp de magazine si restaurante.

Dupa inaugurarea noului Check-in 3, terminalul 1 va fi cel care va intra in renovare, astfel incat pana la sfarsitul anului AirBerlin si Niki Fly sa poata si ele dispune de facilitati pentru un trafic modern.

Mai multe detalii aici.

Sursa: www.traveltechnews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s