Manastire transformata in hotel

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa a fost deschis de curând, cocoţat pe o stâncă de pe Coasta Amalfi. Clădirea a fost iniţial o mănăstire din secolul al 17-lea. Pentru a onora acest patrimoniu, exteriorul şi interiorul combină stilul ascetic cu un design contemporan cald şi primitor.

Monastero Santa Rosa oferă 20 de camere şi apartamente cu vedere la mare, precum şi un centru spa cu servicii complete, o piscină “infinită” încălzită şi grădini. Camerele sunt denumite dupa plantele aromatice care încă sunt  cultivate pe proprietate.
Hotelul este construit în partea laterală a unui munte, etajele fiind conectate cu ajutorul unui lift panoramic.
Designer spa-ului a păstrat plafoanele boltite originale şi mulţi dintre pereţii clădirii vechi. Vizita la Spa include o vizită la “apartamentul” termic care conţine un tepidarium boltit cu bănci încălzite şi jacuzzi pentru picioare, o cameră cu aburi pe bază de plante, o fântâna de gheată zdrobită, o saună din lemn, un bazin de hidroterapie şi un duş.
Ristorante Monastero Santa Rosa oferă specialităţi regionale, într-o sală cu tavanul boltit. De asemenea, gustãri uşoare sunt disponibile pe marginea piscinei încălzite sau pe terasa bar.
Proprietatea mai include şi o capelă din secolul al 12-lea, potrivită pentru ceremonii de căsătorie.

Sursa: www.traveltechnews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s