Flydubai in Romania

Compania Flydubai din Emiratele Arabe Unite va intra la 1 octombrie pe piaţa românească, urmând să opereze patru zboruri săptămânale directe Bucureşti-Dubai, a declarat pentru MEDIAFAX Carmen Demetriade, directorul general al agenţiei World Travel, care reprezintă interesele companiei în România.

Astfel, la câteva zile după sărbătorirea a trei ani de la înfiinţare, compania aeriană îşi extinde operarea în Europa de Est şi Centrală, având în total 15 destinaţii în zece ţări. În România, cele patru zboruri săptămânale vor începe de la 1 octombrie, iar tarifele vor porni de la 440 euro, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi cumpărate începând cu 15 iunie de pe site-ul companiei sau de la agenţiile de turism.

Tarifele permit un bagaj de cabină de maximum 7 kilograme, o geantă de mână sau pentru laptop şi un bagaj de cală de 20 kilograme. Un loc mai spaţios în avion presupune un cost suplimentar de 21 euro. La bord, pasagerii au la dispoziţie mai multe servicii opţionale precum anumite pachete de divertisment, selecţie de meniuri, băuturi şi produse Duty Free.

Pasagerii Flydubai vor avea posibilitatea să călătorească în Dubai sau mai departe, către una dintre cele 45 de destinaţii operate de companie în zona Golfului, Orientul Mijlociu, Africa, Oceanul Indian şi Asia. Plecarile se fac de pe aeroportul Henri Coandă.

“Noua rută dovedeşte angajamentul Flydubai de a se extinde din Orientul Mijlociu către noi destinaţii care, din nefericire, de-a lungul timpului, nu au beneficiat de suficiente zboruri directe către EAU. Cu atât mai mult cu cât există un număr considerabil de expatriaţi români în întreaga lume care acum vor avea posibilitatea să-şi viziteze familiile şi prietenii, datorită conexiunilor via Dubai. Emiratele Arabe Unite oferă turiştilor extrem de multe atracţii. Toată lumea ştie despre cumpărăturile ce se pot face în Dubai, dar EAU înseamnă mult mai mult. Avem unele dintre cele mai frumoase plaje din lume şi hoteluri extraordinare”, a declarat preşedintele Flydubai, Ghaith Al Ghaith.

Cele mai recente statistici ale aeroportului din Dubai relevă o creştere de peste 35% a vizitatorilor din Europa Centrală şi de Est în primele patru luni ale anului 2012.

Compania a fost înfiinţată de şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreşedinte şi prim-ministru al EAU şi conducătorul Emiratului Dubai si este în proprietatea guvernului din Dubai.

Sursa: www.mediafax.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s