Hotel Alfonso XIII din Sevilla s-a redeschis

Hotelul Alfonso XIII din grupul Luxury Collection Hotels & Resorts care aparţine Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc se redeschide la Sevilla după o restaurare care a costat aproximativ 25 de milioane de euro. Hotelul inițial proiectat de arhitectul Jose Espiau y Munoz, a fost redecorat de arhitectul local Demopolis. Noul design dezvãluie arcade arãbesti, turnuri şi ferestre în stil renascentist. Interioarele includ plăci ceramice pictate de Triana şi Mensaque, mobilier sculptat din lemn şi podele din marmură.

Hotel Alfonso XIII are 151 de camere şi 3 apartamente cu design unic. Toate camerele sunt decorate în stil maur, castilian si andaluz. Cele 3 apartamente poartă denumirea de Reales Alcazares Suite, cu un design cald, interior întunecos și vedere asupra grădinilor si fântânilor Alcazar Real; Torreon Suite care se bucură de o terasă privată imensă cu vedere asupra Sevilliei; The Royal Suite cu o suprafață de 200 mp și decorat cu piese antice și mobilier Bargueno.

Ca şi opţiuni de luat masa, Bodega Alfonso serveşte tapas tradiţionale şi vinuri regionale. Taifas, restaurantul şi barul de la piscină, serveşte mâncare în stil mediteranean şi cocktail-uri, iar San Fernando este specializat în bucătăria andaluzã.

Sălile de conferințe au suferit la rândul lor modificări iar Sala de Bal se bucură acum de o capacitate de 500 de persoane, deschidere la o terasă imensă cu vedere la grădinile hotelului, candelabre din cristal de Boemia și o ușă din fier forjat inspirată din ușile catedralelor andaluze.

Hotel Alfonso XIII este primul dintre cele patru hoteluri Luxury Collection care vor fi supuse restaurãrii în următorul an:  Hotel Maria Cristina din San Sebastian va debuta în luna iulie în timp ce Prince de Galles de la Paris şi Palatul Gritti de la Veneţia se vor deschide la începutul anului viitor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s