Al doilea InterContinental in Mexico City

Presidente InterContinental Santa Fe este acum deschis în Mexico City. Hotelul de 111 camere include 26 de apartamente, decorate contemporan.

Transformarea clădirii în Presidente InterContinental Santa Fe s-a realizat cu o investiţie de aproape 35 milioane dolari SUA. Presidente InterContinental Santa Fe este cel de-al doilea hotel al grupului IHG din Ciudad de Mexico şi al doisprezece-lea InterContinental sub brandul Grupo Presidente.

Hotelul dispune de şase săli de reuniuni cu o capacitate de până la 300 de persoane, o galerie de artă şi şapte etaje pentru birouri. Cele şase restaurante pe care le gazduieste servesc o mare varietate de mâncăruri, de la bucãtãria franceză din Au Pied de Cochon pânã la cea asiaticã de la Lucy Shanghai. Alte restaurante sunt Palm, King Fish, City Bistro şi Bamboo House, care se va deschide în curând. Proprietatea include, de asemenea, o sală de gimnastică, un boutique, bar cu terasã, InterContinental Club Lounge şi un centru spa operat sub brandul L’Occitane.

Hotelul este proprietatea unui fond de investiţii şi este gestionat de catre Grupo Presidente în temeiul unui acord de licenţă.

Sursa: www.traveltechnews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s