10 cluburi de noapte de top

Cluburile de noapte reprezinta una dintre cele mai mari retele de socializare, in special pentru tineri. Pentru a deschide insa un club care sa satisfaca nevoile atator categorii de oameni este destul de dificil, cu atat mai dificil fiind insa ca numele clubului sa ajunga peste hotare si sa devina un obiectiv turistic pentru oras sau chiar tara. Locatia, muzica, atmosfera, meniul si multe altele sunt elemente cheie ce trebuie sa existe intr-un astfel de local. Se pare insa ca multe cluburi au reusit sa uimeasca lumea, cele mai renumite fiind enumerate mai jos.

BERGAHAIN, Berlin


Clubul Berghain din Berlin este cel mai extraordinar local pentru muzica house. Cu o capacitate de 1.500 locuri, Beghain este clubul in care toti fanii distractiei de calitate se vor simti nemaipomenit. Cu un design minimalist, debordand de lux, clubul Berghain gazduieste cele mai importante petreceri din Berlin. Clubul se afla intr-o cladire asemanatoare cu o fabrica, iar barul de la etaj, Panorama, este ideal pentru cei care vor sa bea ceva inainte de a cobori in agitatie.

SKY BAR, Beirut

Sky Bar se bucura de una dintre cele mai privilegiate locatii din Beirut: pe acoperisul unei cladiri elegante. Sky Bar este cel mai faimos club din Beirut si locul in care se aduna cele mai importante personalitati din Liban: vedete de televiziune, actori si fotbalisti. Decorurile extravagante, tinutele la 4 ace, regulile riguroase de acces, preturile piperate si distractia pe cinste ii asigura un loc fruntas in top.

FABRIC, Londra

Fabric este cel mai apreciat club din Londra, fiind votat cel mai bun club din lume in 2007, si al doilea in 2008, 2009, 2010. Clubul Fabric se afla in centrul Londrei, are 3 camere separate cu muzica diferita in fiecare, numeroase baruri, si un labirint fascinant. Clubul Fabric este renumit pentru petrecerile de vineri seara. Intrarea costa 15 lire, iar la Fabric se asculta toate genurile de muzica.

WOMB, Tokyo

Daca vreti sa aveti parte de o noapte incendiara, atunci trebuie sa mergeti la clubul Womb din Tokyo. Deschis in 2000, clubul Womb este construit pe 4 etaje si ofera clientilor cea mai buna distractie din Tokyo. La fiecare etaj se afla baruri cu un personal care stie sa faca show, iar muzica care razbate din difuzoare nu va permite sa stati pe scaun. Clubul Womb nu permite accesul tinerilor sub 20 ani, iar cei care vor sa intre, au nevoie de un act de identitate.

AMNESIA, Ibiza

Ibiza este locul in care toti turistii vin sa se distreze, sa bea in exces si sa petreaca pana cand soarele rasare. Si cel mai bun loc pentru a petrece in Ibiza este clubul Amnesia. Deschis in 1976, clubul Amnesia din Ibiza a fost votat in nenumarate randuri cel mai bun club din lume. Amnesia este locul in care cei mai renumiti DJ vin pentru a oferi seri incendiare.

SPACE, Ibiza

Un alt club senzational din Ibiza este Space. Cel mai renumit club din Ibiza a fost deschis in 1989, are 6 incaperi cu design spectaculos si numeroase baruri. Chiar daca preturile sunt ridicate (o bere 8 euro), nimeni nu se mai gandeste la bani cand are parte de cea mai tare petrecere a anului. Clubul Space are petreceri in fiecare zi a saptamanii, cea mai renumita fiind cea de duminica. Petrecerea incepe la 16.30 si continua pana la 6 dimineata.

CIELO, New York

Clubul Cielo din New York garanteaza o seara reusita. Clubul Cielo se afla intr-un cartier de lux din New York si ofera oaspetilor cea mai buna selectie de muzica house. In timp ce alte cluburi din New York se axeaza pe clientela VIP, clubul Cielo vrea ca fiecare sa se bucure de experienta oferita aici. Votat unul dintre cele mai bune cluburi din lume, Cielo nu permite accesul oricui, ci doar celor care arata fermecator si sunt imbracati impecabil.

GREEN VALLEY, Brazilia

Green Valley a fost deschis recent, insa a reusit sa intre rapid pe lista celor mai bune cluburi din lume. Locatia excelenta, inconjurat de o padure tropicala, DJ faimosi si show-uri pirotehnice organizate periodic au contribuit la renumele clubului Green Valley.

SANKEYS, Manchester

Clubul Sankeys se afla pe o strada renumita din Manchester si a fost deschis in 1994. Imbarbatati de succesul clubului Sankeys din Manchester, patronii au mai deschis alte 2 locatii in Ibiza si New York. In 2010, clubul Sankeys a fost votat cel mai bun club din lume, astfel indeplinindu-se visul unuia dintre patroni. Cu o capacitate de 1150 de locuri, clubul Sankeys ofera distractia ideala chiar si pentru cei mai pretentiosi petrecareti.

ZOUK, Singapore

Cine viziteaza Singapore, trebuie sa mearga si la clubul Zouk. Cel mai renumit club din Singapore, Zouk a fost deschis in urma cu 20 de ani, devenind una dintre principalele atractii ale vietii de noapte. Clubul Zouk este deschis mai multe nopti pe saptamana, iar serile tematice care se bucura de cel mai mare succes sunt Mambo Jambo si Retro.

Sursa: www.infoturism.ro