Cele mai luxoase companii aeriene

Compania de consultanta in domeniu, Skytrax a realizat recent o analiza a celor mai bune companii aeriene pe segmentul lux si business in 2012 si a reiesit ca cele mai bune servicii sunt oferite de companiile din Orientul Mijlociu si Asia. Asadar, cele mai bune 10 companii aeriene din lume in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera sunt:

10. Malaysia Airlines – companie specializata in calatoriile de afaceri, cu avioane dotate cu faxuri, telefoane prin satelit sau imprimante.

9. Thai Airways – la clasa I avioanele sunt dotate cu paturi care se inclina la 180 de grade iar la baie se foloseste apa minerala Evian. Pasagerii sunt serviti cu mancare comandata in prealabil la bucatarii companiei.

8. Emirates – compania de lux din Emiratele Arabe Unite, Emirates ofera dusuri la bord si soferi care transporta pasagerii de la aeroport acasa. In aeronavele Airbus 380, cele mai mari avioane din lume, Emirates are amenajat un lounge cu canapele si un bar/restaurant.

7. Turkish Airlines – la clasa business, compania ofera pasagerilor ciocolata si sampanie, paturi care se inclina, precum si mese cu trei sau patru feluri de mancare.

6. Etihad Airways – se deosebeste de celelalte companii prin faptul ca ofera pasagerilor o valiza Ferragamo in care se gasesc o pijama si papuci de casa.

5. ANA (All Nippon Airways) – apartmanetele de la clasa I au si o masa mare pentru cina, dulap privat si pat. Chiar si locurile de la clasa Economic sunt dotate cu ferestre largite, ecrane LCD sau iesiri pentru USB.

4. Cathay Pacific Airways – ofera pasagerilor la bord aparatura audio-video de cea mai buna calitate, precum si genti Ermenegildo Zegna. Totodata, cei care vor sa traga si un pui de somn primesc pijamale cu un design deosebit.

3. Singapore Airlines – isi rasfata pasagerii cu Dom Perignon, apartamente cu paturi mari si fotolii din piele care se desfac pana ce formeaza un pat plat de dimensiuni normale.

2. Asiana Airlines – compania coreeana se deosebeste de celelalte prin faptul ca insotitorii de bord ii invata pe pasageri origami si canta la diferite intrumente, organizand adevarate show-uri pentru clientii lor.

1. Qatar Airways – ofera 10 feluri de mancare la o masa pasagerilor de la clasa I. La terminalul premium de pe aeroportul din Doha, calatorii pot beneficia de masaj, spa si acces la jacuzzi. Compania tocmai a cumparat si cea mai luxoasa aeronava, Boeing Dreamliner, pe care o va amenaja cu locuri de intalnire, socializare si relaxare.

Sursa: www.incont.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s