Cel mai bun Resort de Wellness Medical din lume se afla in Filipine

The Farm din San BenitoThe Farm din San Benito, Filipine, a primit, pentru a doua oarã consecutiv, titlul de « Cel mai bun Resort de Wellness Medical » acordat la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin, Germania. Panoplia de premii a acestei locaţii cuprinde 26 de distincţii internaţionale, obţinute în numai un deceniu de funcţionare.

Membri influenţi a industriilor hotelierã, de lifestyle şi de wellness s-au întâlnit la evenimentul de galã, pentru a promova şi susţine stilul de viaţă premium şi wellness. Judecătorii au recompensat resort-uri deosebite şi spa-uri care oferã servicii complete, la standarde exemplare de wellness, tratamente medicale şi terapii administrate de personal cu înaltã calificare, în locaţii unice, liniştite.
Echipa de la The Farm din San Benito a primit recunoaştere la nivel mondial pentru angajamentul continuu în a asigura fiecãrui oaspete atingerea şi menţinerea sănătãţii optim.
Situat în Batangas, Filipine, The Farm din San Benito sprijinã miile de vizitatori în atingerea şi sustinerea unei calitãţi superioare a vieţii prin strategii preventive de sanatate, servicii medicale integratoare şi hrană curată. În prezent, The Farm din San Benito este singura staţiune din Filipine care oferã programe naturale şi holistică în sănătate, pentru îngrijirea cancerului, a diabetului zaharat, a hipertensiunii arteriale şi a obezitãţii.

Sursa: traveltechnews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s