Spania, numarul 1 al tarilor ce merita vizitate

mapasespanaSpecialistii in turism prezenti la ITB Berlin au fost supusi unui sondaj de opinie care a avut ca scop desemnarea tarilor de pe glob care merita vizitate, precum si stabilirea unei ierarhi a reputatiei tarilor din toata lumea, in acest scop luandu-se in considerare criterii precum: atractivitatea turistica, standardul de viata, conditiile de pe piata muncii sau oportunitatile de investitii.

In ceea ce priveste reputatia, tarile alese au fost: Australia, Germania, Marea Britanie, Elvetia, Indonezia, Spania, Emiratele Arabe Unite, Austria, Japonia si Franta, in ordinea mentionata.

Tarile care merita sa fie vizitate au fost insa, in aceasta ordine: Spania, Elvetia, Marea Britanie, Germania si Franța.

La chestionar au raspuns 1.145 de vizitatori ai targului, exclusiv din industria turistica. Jumatate dintre acestia au provenit din Germania, iar cealalta jumatate din 84 de alte tari, se arata intr-un comunicat de presa al Reputation Institute.

One Comment Add yours

  1. iulia says:

    ma gandesc ca nemtii nu vor sa mearga tot la ei sa viziteze, plus ca spaniolii au sange de toro 🙂 si eu spania votez desi nu am fost inca 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s