Hello Kitty beauty spa

Primul spa Hello Kitty din lume, proiectat de catre arhitectul japonez Miyuki Okamura, se afla in Jumeirah, Dubai. Centrul inglobeaza si o cafenea, unde sunt servite bauturi colorate si dulciuri cu sigla celebrului personaj creat de Yuko Shimizu.

Hello Kitty beauty spa beneficiaza de dotari de lux si este decorat in diverse tonuri de roz, crem si argintiu iar mobilierul este in mare parte alb, per total amintind de budoarurile de altadata.

Spa-ul isi propune sa atraga domnisoarele si doamnele de toate varstele oferind tratamente pentru “printese” si “regine”. Asadar, clientele beneficiaza de tratamente ale parului, fetei, unghiilor si corpului, impreuna cu diferite variante de machiaj. Fiecare serviciu poarta in denumire si numele celebrei pisici.

Produsele folosite in spa sunt organice, menite sa protejeze pielea sensibila a copiilor, impreuna cu produse Kello Kitty lansate in trecut, in colaborare cu firma de cosmetice Mac.

Proprietarii sper ca in curand sa deschida astfel de centre in mai multe tari din lume, brand-ul fiind in plin proces de expansiune, pe piata existand deja haine, bijuterii, jucarii, ceasuri, telefoane, emisiuni de televiziune si cosmetice marca Hello Kitty.

hello-kitty-spa

Hello Kiity Beauty Spa

hello kitty5

kello kitty

hello kitty4

hello kitty sweets

HelloKitty2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s