Emirates Airlines, cea mai buna companie aeriana din lume!

Emirates-Skytrax-Awards-Paris-Air-Show-2013-14Cea mai buna compania aeriana din lume in 2013 este Emirates Airlines, desemnare realizata in baza voturilor pasagerilor, in cadrul premiilor anuale Skytrax World Airline. La jurizare au participat aproximativ 18,2 milioane de pasageri din 160 de tari, luand in calcul de la aspecte care tin de curatenia din interiorul avioanelor, calitatea serviciilor si a preparatelor servite la bord pana la posibilitatile de distractie oferite adultilor si copiilor.

Compania din Dubai a revenit in topul clasamentului dupa mai bine de un deceniu, castigand locul 1 in anul 2001 si apoi in 2002. Anul 2013 i-a adus sapte locuri fata de anul precedent, depasind Qatar Airways, castigatoarea ultimelor doua editii si una dintre cele mai bine cotate companii aeriene din lume.

Conform spuselor lui Tim Clark, presedintele Emirates, revenirea se datoreaza “muncii asidue”.

“Avem 200 de avioane si un echipaj de 18.000 de persoane. Nu este usor, muncim din greu sa facem ceea ce facem, livram oamenilor ceea ce se asteapta sa le livram si, eventual, le depasim asteptarile”

Emirates a fost urmata in top de Qatar Airways, Singapore Airlines, All Nippon Airways, Asiana Airlines, Cathay Pacific, Etihad Airways, Garuda Indonesia, Turkish Airlines si Qantas Airways, in ordinea mentionata.  Dupa top 10, pe locul 11 s-a clasat Lufthansa, urmata de Eva Air, Virgin Australia, Malaysia Airlines, Thai Airways, Swiss Int’l Air Lines, Korean Air, Air New Zealand, Hainan Airlines si Air Canada.

La categoria low-cost compania AirAsia si-a pastrat titlul, fiind urmata de Jetstar Airways (Australia), Virgin America (SUA), AirAsia X (Malaysia), IndiGo (India), Norwegian Air Shuttle (Norvegia), Jetstar Asia (Singapore), EasyJet (Marea Britanie), WestJet (Canada) si Azul Airlines (Brazilia).

Cei mai buni insotitori de zbor au fost numiti cei de la Cathay Pacific, urmati de cei de la Asiana, Malaysia Airlines, Eva Air, Singapore, ANA, Garuda, Qatar Airways, Hainan Airlines si Thai Airways. John Slosar, CEO al Cathay Pacific, cu sediul in Hong Kong, spune ca premiul este o recunoastere pentru “echipa fabuloasa”.

“Muncim foarte mult pentru a ne asigura ca echipa este in centrul atentiei, nu ne concentram pe oameni separat. Ne instruim echipa nu doar sa urmeze regulile, ci sa se si exprime prin intermediul muncii pe care o fac, in asa fel incat sa ofere servicii din inima”.

Privitor la aliante, victoria i-a revenit Oneworld, urmata de Star Alliance si de SkyTeam.

One Comment Add yours

 1. rosu lavinia says:

  CAUT LOC DE MUNCA URGENT IN DUBAI.

  lavinia_artist2009@yahoo.com

  45/f/ro

  single

  salariu > 1500-2000 euro………

  phone: 0040+0771393272

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s