Inca o companie aeriana vine in Romania, TAP Portugal

Operatorul aerian national portughez TAP Portugal intra pe piata din Romania cu zboruri de trei ori pe saptamana, incepand din 30 iunie, potrivit presstur.com.

Zborurile directe Lisabona – Bucuresti vor fi operate in zilele de marti, joi si sambata la ora 23:10, iar de la Bucuresti la Lisabona miercuri, vineri si duminica la ora 06:00. Aeronavele sunt Airbus A319.

„Comunitatea de romani din Portugalia este a patra ca marime din tara, fiind depasita doar de Capul Verde, Ucraina si Brazilia. Zborul TAP intre Lisabona si Bucuresti va permite o conexiune pentru a stimula traficul catre Porto, Faro, Madeira si Azore, contribuind la cresterea cererii turismului in aceste destinatii”, au declarat oficialii TAP.

Compania aeriana va mai opera din 5 iunie la Berlin si din 3 iunie la Torino.

TAP opereaza curse catre 51 de destinatii in 22 de tari din Europa. Compania a transportat 5,79 milioane de pasageri anul trecut in Europa, in crestere cu 9,3% fata de 2010.

TAP Portugal, fondata in 1945 ca Transportes Aéreos Portugueses, este linia aeriana nationala a Portugaliei, detinuta 100% de stat. Compania este membra Star Alliance.

TAP opereaza catre 80 de destinatii in 36 de tari de pe glob, avand circa 2.000 de zboruri pe saptamana cu o flota de 55 de aeronave Airbus.

Sursa: www.wall-street.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s