Parc tematic Cartoon Network in Thailanda

Thailanda va avea în 2013 un nou parc tematic internaţional în Bang Saray, numit Cartoon Network Amazone.

Dupa Disneyland din Hong Kong, Universal Studios din Singapore şi Legoland din Johor Bahru (Malaezia), a fost doar o chestiune de timp pentru “dotarea” Thailandei cu un parc tematic internaţional – Cartoon Network Amazone – care va fi realizat în urma anunţului Turner Broadcasting System Asia-Pacific, Inc. Parcul urmează să se deschidă în 2013 în Bang Saray, lângă Pattaya, contribuind astfel la consolidarea eforturilor facute de administratia orașului Pattaya de a transforma orașul într-o destinaţie pentru familii. Bang Saray este situat la numai 16 km de renumita staţiune thailandezã, destinaţia a 5 milioane de călători pe an. Potrivit Turner Broadcasting System Asia Pacific, Bang Saray a fost ales pentru cã acesta rămâne o bijuterie neexploratã, cu farmecul unui port de pescuit complet funcţional în imediata apropiere a cursurilor de golf şi a hotelurilor.

Cartoon Network Amazone Park din Bang Saray va fi dezvoltat pe o temă amazonianã luxuriantã, aducând mai aproape personajele celor mai populare serii de animaţie, inclusiv Ben 10, Powerpuff Girls, Johnny Bravo şi lumea uimitoare a Gumball.
Parcul acvatic va avea a mulţime de atracţii, inclusiv o piscină giganticã cu valuri, un curs de râu pentru aventurã, tobogane pentru curse de viteză sau plimbãri cu pluta şi una dintre cele mai mari cetăţi interactive cu jocuri de apã pentru copii. În prima fazã, proiectul va acoperi 14 de acri de câmpie de coastă în Bang Saray şi se aşteaptă să atragă până la 800.000 de vizitatori pe an, atunci va fi pe deplin operaţional.

Sursa: www.traveltechnews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s