iPad din aur pentru oaspetii Burj Al Arab

on

ipad-aurDaca astazi foarte multe hoteluri le ofera clientilor diverse gadgeturi pentru a le face sederea mai placuta, luxosul hotel din Dubai nu putea ramane mai prejos astfel ca fiecare client care se cazeaza aici va primi, pe durata sederii, un iPad placat cu aur de 24 de karate.

iPad-urile au fost proiectate special pentru Burj Al Arab de catre compania “The Gold & Co.” din Londra, pe spatele dispozitivului fiind gravat si logo-ul hotelului. Cu ajutorul tabletei oaspetii hotelului pot accesa aplicatii care ofera informatii despre serviciile hotelului, meniurile de la restaurante si SPA, pot rezerva o cina privata, solicita serviciile unui majordom sau cele de curatenie.

Acest fel de excentricitate nu este insa o noutate pentru Burj Al Arab, asta deoarece inca de anul trecut hotelul a intrat in posesia unor iPad-uri placate cu aur roz de 24 de karate, pentru a-si arata sustinerea pentru programul de prevenire a cancerului la san.

Doritorii isi pot achizitiona o astfel de tableta de la boutiq-ul hotelului pentru 7.930 de euro. Alaturi de iPad, mai exista si modele de iPad mini, iPhone 5 si Blackberry Q10, toate placate cu aur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s